Aktiviteter

Basseng

På campingplassen ligger verdens nordligste utendørsbasseng med 50 meters vannsklie og et lite plaskebasseng med sklie for de minste. Bassenget er oppvarmet og holder en temperatur på 28 – 30 grader. På bassengområdet er det kiosk, trampoline, hoppepute, bord og stoler hvor man kan sitte å sole og hygge seg.

Sesongen er fra ca. 20 Juni til ca. 20 August.

Åpningstider på bassenget avhenger av værforhold – sjekk Facebooken vår om vi er åpen, der vil vi informere hver dag det er åpent.

Åpningstider 11.00 – 18.00 (værforbehold).

Minigolf

Minigolf er en aktivitet for alle uansett alder og fysisk form. Hensikten med spillet er å slå ballen fra utslagsstedet til hullet i banen på færrest mulig slag. Hva er vel bedre enn å ta en rask og “avstressende” minigolf-runde etter en lang og slitsom dag?

Pris for en runde minigolf er kr 25,-


Fiske

Vi har rikelige fiskemuligheter både til sjø og vann. Ønskes en rolig tur på sjøen, har vi utleie av robåt. Ta en tur på kaia og prøv fiskelykken, i lag med nykokt kaffe på termosen.


Grill

Siden grilling på campingområdet ikke er tillatt har vi laget et eget område for grilling med platt, grill, bord og benker. Ta med deg en pakke pølser og nyt solen mens du griller.


 


Skogsløyper

Skittenelv Camping er omringet av skog og fjell, med både skogsveier og -stier for alle aldre og vanskelighetsgrader. På begge sider av elven som gir området sitt navn (Skittenelva!) er det skogsveier som leder opp til  fantastiske utsikter og friske turopplevelser. Ta med nisten og nyt den under åpen himmel og langt over havet!